Broodje e-Cheesedog

Probeer het E-CheeseDog-broodje: een heerlijke combinatie van een mais- of hotdogbroodje met een gebakken of gegrilde CheeseDog op een bedje knisperende sla. Maak het af met augurkenblokjes, een rijke Wimpie-saus en knapperige gebakken uitjes voor een heerlijke bite.

Ingredienten

  • Maisbroodje of hotdogbroodje
  • CheeseDog
  • Handjevol sla (IJsberg of Romeinse), in reepjes gesneden
  • 1 el augurkenblokjes
  • 1 el Wimpie-saus
  • 1 el gebakken uitjes

Bereidingswijze

  1. Snijd het broodje over de lengte in, maar niet helemaal door.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Beleg intussen het broodje met een dun laagje sla
  4. Laat de CheeseDog kort uitlekken en leg ‘m op de sla in het broodje.
  5. Bestrooi met de augurkenblokjes.
  6. Zigzag er een flinke streep Wimpie-saus over.
  7. Maak af met de gebakken uitjes.