Cheese Dog, Cheese Sausage

From the Dutch cheese family

CHEESEDOG

De nieuwe smaaksensatie van echte Hollandse kaasmeesters

Snak je naar een nieuwe snackervaring? Met deze smakelijke, revolutionaire kaassnack worden jouw smaakpapillen tot op het bot geprikkeld. Een geniale kaasinnovatie in de snackindustrie, gericht op echte fijnproevers. Zeer eenvoudig te bereiden bovendien!

Een Dog met een echte bite

Onze CheeseDog® heeft een echte bite. En wees gerust: deze dog bijt niet terug! Door de krokante buitenlaag en de smeuïge inhoud heb je een echte kaassnack in handen die de stevige trek stilt! Met elke hap van de CheeseDog® bijt je letterlijk in de Hollandse kaasrevolutie.

Een bron van inspiratie

Deze nieuwe kaassnack is een vers product waarmee je alle kanten op kunt. Het is een snack die gemakkelijk te bereiden is. Bovendien kan elke kok er zijn eigen draai aan geven om er de meest smakelijke creaties van te maken.

Oer-Hollandse snack

Nederland is klaar voor een nieuw oer-Hollands product. De on-the-go-markt groeit steeds verder. Daarbij zoeken steeds meer mensen naar smakelijke vegetarische alternatieven. Gezondheid is immers steeds belangrijker. Daarom is deze kaassnack een blijvertje op elke menukaart!

soooo cheesy

  CheeseDog® - Vergeer Holland