Over ons

CheeseDog  CheeseDog® - Vergeer Holland

Over ons

De passie en oorsprong van onze kaassnack de CheeseDog® vind zijn oorsprong in de rijke geschiedenis van Vergeer Holland - het moederbedrijf, de ware kaasmeesters! Onze reis begon in de 17e eeuw en heeft ons tot een van de grootste, meest innovatieve kaasmakers ter wereld gemaakt. Elk stukje kaas dat we maken, is een stukje van deze rijke historie. Met Vergeer Holland bijt je niet alleen in kaas, maar ook in een eeuwenoude traditie van vakmanschap en innovatie.

Onze visie

De vraag naar gemaksproducten neemt toe. Aan de andere kant zien we dat gezonde, duurzame producten steeds belangrijker worden. Fastgood in plaats van fastfood. Hierdoor zijn veel mensen op zoek naar dagelijkse alternatieven voor vlees. Dit leidt tot een toename in de vraag naar kaasproducten.

De CheeseDog® is niet alleen geschikt voor mensen die bewuster in het leven staan. Juist mensen die funky smaaksensaties wel weten te waarderen, zijn razendenthousiast over deze kaassnack.

Kaas in een nieuw jasje

In deze kaassnack komen eeuwenoude kaastradities samen met de voortdurende drang om te innoveren. Daarom is de CheeseDog® met recht een klassieker met een hedendaagse twist.

In cheese we trust

Met deze creatieve kaassnack proef je 100% Holland, een Goudse kaassnack welke naar meer smaakt. Iedereen die onze royal cheeseness proeft, realiseert zich: we couldn’t make it more cheesy!