Over dé CheeseDog

CheeseDog kaassnack

De CheeseDog® is dé nieuwe snacksensatie. Maar wat maakt deze CheeseDog® nu zo uniek?

Baanbrekende snack

Onze kaasmeesters hebben een verse snack ontwikkeld. Deze heeft een iconische plaats verworven in het landschap van Hollandse snacks. Een kaassnack waarover gesproken wordt. De CheeseDog® is een vers product. Versheid is vandaag de dag een belangrijke kwaliteitsindicator. De verwachting van een vers voedingsproduct is dat het lekkerder en langer houdbaar is. Dat is zeker gelukt met deze kaassnack!

Gemaakt van echte kaas

De CheeseDog® is gemaakt door een Zuid-Hollandse kaasfamilie met eeuwenoude ambachtelijke tradities. Zij waren toe aan een revolutionaire snack van echte kaas. Ook deze nieuwe kaassnack voldoet vanzelfsprekend aan de strengste kwaliteitseisen.

Ongeëvenaarde smaak

Iedereen is het erover eens: de CheeseDog® is daadwerkelijk cheeseilious. De snack bestaat voor maar liefst driekwart uit kaas en zorgt daarmee voor een ware smaakexplosie. Daarnaast worden mensen ook razendenthousiast over de combinatie van de krokante buitenlaag met de smeuïge binnenkant. Het is daarom een snack met een echte bite geworden.

Gemakkelijk te bereiden

Zelfs koks die geen kaas hebben gegeten van culinaire hoogstandjes kunnen met deze kaassnack uit de voeten. Met een klein beetje fantasie kunnen er met de CheeseDog® zelfs de meest spannende combinaties worden gemaakt. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de CheeseDog®!

 CheeseDog® - Vergeer Holland