CheeseDog BBQ

Til je BBQ naar een hoger niveau met deze CheeseDog BBQ! De kleurrijke tomatensalade geeft een boost aan de gegrilde CheeseDogs, terwijl de geroosterde babyromaine sla een verrassende, licht rokerige twist toevoegt. Serveer er romige tzatziki bij voor een heerlijk zomers gerecht vol smaak!

Ingredienten

  • 4 CheeseDogs500 g snoepgroente tomatenmix
  • 4 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Handje verse basilicum, fijngescheurd
  • 4 kropjes babyromaine sla
  • 4 pitabroodjes
  • 150 g tzatziki

Bereidingswijze

  1. Verwarm de barbecue voor op matig-heet.
  2. Halveer de tomaatjes en meng ze met 2 el olijfolie, balsamicoazijn en basilicum in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Halveer de babyromaine slakropjes en bestrijk de snijkanten met 1 el olijfolie. Smeer de CheeseDogs in met de resterende olie.
  4. Rooster de sla 5 minuten op de barbecue en keer ze halverwege. Rooster de CheeseDogs 8 minuten op de barbecue en draai ze regelmatig. Rooster de pitabroodjes 2 minuten en keer ze halverwege.
  5. Serveer de CheeseDogs met de tomatensalade, geroosterde romainesla, pitabroodjes en tzatziki.