Cheesedog Gouda-style

Laat je verrassen door de CheeseDog Gouda-style: een smakelijke CheeseDog die wordt gebakken of gegrild op een vers hotdogbroodje met knapperige sla. Rode ui, augurken, knapperig gerookt spek en een verfijnde honing-mosterdsaus met goudbruine gebakken uitjes maken deze smaak compleet.

Ingredienten

  • Hotdogbroodje
  • CheeseDog
  • Handjevol sla (IJsberg of Romeinse), in reepjes gesneden
  • Rode uit in halve ringen
  • 1 el augurkenblokjes
  • 1 el gerookt spek, in blokjes en uitgebakken
  • 1 el honing-mosterdsaus
  • 1 el gebakken uitjes

Bereidingswijze

  1. Snijd het broodje over de lengte in, maar niet helemaal door.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Beleg intussen het broodje met een dun laagje sla.
  4. Laat de CheeseDog kort uitlekken en leg ‘m op de sla in het broodje.
  5. Verdeel de rode ui aan weerszijden van de CheeseDog.
  6. Bestrooi met blokjes augurk en uitgebakken spekjes.
  7. Zigzag een flinke streep honing-mosterdsaus erover.
  8. Maak af met de gebakken uitjes.