Cheesedog Indo-style

Probeer de exotische smaak van de CheeseDog Indo-stijl. Deze CheeseDog ter ere van de authentieke Indonesische keuken wordt geserveerd op een bedje kruidige atjar. Bovenop vind je een overvloedige hoeveelheid rijke pindasaus, die geweldig samengaat met de unieke smaak en textuur van gecrushte cassave of seroendeng.

Ingredienten

  • Maisbroodje of hotdogbroodje
  • CheeseDog
  • 2 el atjar
  • 1 el komkommer in zoetzuur
  • 1 el pindasaus
  • 1 el gecrushte Cassave en/of Seroendeng

Bereidingswijze

  1. Snijd het broodje over de lengte in, maar niet helemaal door.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Beleg intussen het broodje met een laagje atjar.
  4. Laat de CheeseDog kort uitlekken en leg ‘m op de atjar in het broodje.
  5. Doe wat komkommer zoetzuur aan beide kanten van de CheeseDog.
  6. Verdeel royaal de pindasaus erover.
  7. Bestrooi tenslotte met de gecrushte cassave en/of seroendeng.

Serveer warm.