Cheesedog Spanish-style

Ervaar de CheeseDog Spanish-stijl style: een temperamentvolle versie van de traditionele CheeseDog. Geniet van een perfect gegrilde of gefrituurde CheeseDog met frisse geraspte spitskool eromheen. Een knapperig gebakken chorizo, een combinatie van sriracha-mayonaise en romige Belgische mayonaise, en een beetje ingelegd mosterdzaad maken dit Spaanse meesterwerk af.

Ingredienten

  • Maisbroodje of hotdogbroodje
  • CheeseDog
  • Handjevol spitskool, geraspt
  • 1 el chorizo, in blokjes, uitgebakken
  • 1 el sriracha-saus
  • 1 el Belgische mayonaise
  • 1 tl mosterdzaad in het zuur

Bereidingswijze

  1. Snijd het broodje over de lengte in, maar niet helemaal door.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Beleg intussen het broodje met een dun laagje spitskool.
  4. Laat de CheeseDog kort uitlekken en leg ‘m op de spitskool in het broodje.
  5. Strooi de chorizo over de CheeseDog.
  6. Zigzag een flinke streep sriracha-saus en Belgische mayonaise erover.
  7. Besprenkel ten slotte met mosterdzaad.