Cheesedog Tex-Mex-style

Duik in de wereld van smaakvolle Tex-Mex culinaire kunst met onze Cheesedog Tex-Mex-style! Deze sensationele creatie combineert een sappige cheesedog met de pittige en hartige smaken die typerend zijn voor Texaans-Mexicaanse gerechten.

Ingredienten

  • 1 cheesedog
  • 1 maisbun of taco schelp of mini wrap
  • chili sin carne
  • ijsbergsla (gesneden)
  • ingelegde jalapeno in pakjes gesneden
  • mexciaanse creme fraise
  • nacho-crumble

Bereidingswijze

  1. Snijdt de bun aan de bovenzijde in en beleg met een laagje ijsbergsla
  2. Bij gebruik van de taco schelp, beleg de taco-schelp aan de binnenzijde met ijsbergsla
  3. Bij gebruik van de mini Wrap, maak hier een “tasje” van en snijdt de Cheesedog in 2-en
  4. Leg hierop een laagje Chili Sin Carne
  5. Frituur ondertussen de Cheesedog 3 – 4 minuten tot deze mooi goudbruin is.
  6. Leg aan weerszijden van de bun/schelp een paar plakjes ingelegde Jalapeno-pepers
  7. Voeg een aardige hoeveelheid Mexicaanse Creme Fraise toe. Deze maak je als volgt: meng 200gram Creme Fraise met ½ lepel uienpoeder, ½ lepel knoflookpoeder, 1 lepel paprikapoeder, 2 lepels gedroogde peterselie en 2 lepels citroensap goed door elkaar en maak op smaak met zout en zwarte peper
  8. Top af met de Nacho-crumble.