CheeseDog uit de bun

Proef de Honey-Mustard CheeseDog uit een halflang, knapperig stokbroodje. Een sappig gefrituurde of gegrilde CheeseDog, rijkelijk overgoten met honing-mosterdsaus. Een fraaie traktatie, ideaal voor onderweg!

Ingredienten

  • Half stokbroodje (12 cm), met een uitholling over de lengte van 2,5 cm breed
  • CheeseDog
  • 1 el honing-mosterdsaus

Bereidingswijze

  1. Verwarm het stokbroodje kort tot het warm aanvoelt.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Vul intussen het stokbroodje met honing-mosterdsaus en schuif de CheeseDog erin, waarbij ongeveer 5 cm van de CheeseDog uitsteekt.
  4. Draai de CheeseDog een keer rond in het stokbroodje voor een gelijkmatige verdeling van de saus aan de binnenkant.

Serveersuggestie:

In een driehoekig zakje of in een servetje.