Gentle Cheesedog

De Gentle CheeseDog helpt je smaakpapillen te ontdekken: een heerlijke gefrituurde of gegrilde CheeseDog, geserveerd in een uniek maisbroodje of een donker "zwart" broodje. De heerlijke sla, zoete rode kool, pittige augurken en een gewaagde combinatie van sriracha-mayonaise en BBQ-saus vormen de rijke vulling van deze lekkernij.

Ingredienten

  • Maisbroodje of ‘zwart’ broodje
  • CheeseDog
  • Handjevol sla (IJsberg of Romeinse), in reepjes gesneden
  • 2 el rode kool, ingelegd en in reepjes
  • 1 el augurkenblokjes
  • 1 el sriracha-mayonaise
  • 1 el BBQ-saus
  • 1 el gebakken uitjes

Bereidingswijze

  1. Snijd het broodje over de lengte in, maar niet helemaal door.
  2. Bereid de CheeseDog op één van deze manieren:
    Frituren: 4 à 5 minuten op 180˚ C
    Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  3. Beleg intussen het broodje met een dun laagje sla.
  4. Laat de CheeseDog kort uitlekken en leg ‘m op de sla in het broodje.
  5. Verdeel de reepjes rode kool en de blokjes augurk over de CheeseDog.
  6. Zigzag een flinke streep sriracha-mayonaise mayo en BBQ-saus erover.
  7. Maak af met de gebakken uitjes.